top of page

Kindershow + workshop (of ballonvouwen)

Een onwijs gave belevenis voor elk kinderfeest of kinderpartijtje. Hierbij krijgen de kinderen een korte flitsende jongleershow te zien gevolgd door 30 minuten vol magie en humor. De kinderen zullen lachen en zich verbazen. Na de show zullen de kinderen in de workshop zelf een goochelaar worden en diverse trucs zelf kunnen uitvoeren. Het is ook mogelijk te kiezen voor ballonvouwen in plaats van de goochelworkshop. Hierbij maak ik onder andere hondjes, olifantjes, zwaarden en bloemen in de kleuren groen, geel, grijs en rood!


Deze show is vooral geschikt voor kinderpartijtjes, kinderfeestjes en kleine evenementen.

Heeft u vragen of wilt u een boeking doen? Klik dan op contact.

Bedankt voor je show, leuke trucs en geduld met de 10-jarigen. Ik heb nog nooit zoveel positieve reacties op een partijtje gehad.

Saskia, Kinderfeestje

Hartelijk bedankt voor de superleuke show. De kinderen hadden een geweldige tijd. Vanochtend op school heeft zelfs een moeder gezegd dat haar zoon alleen maar "goochelspulletjes"voor zijn verjaardag wil :).

Maria, Communiefeestje

Thank you so much for a wonderful show, not only the kids enjoyed it! I spoke to Nico and he really enjoyed your magic and said it was his best birthday party ever.

Leon, Kidparty

bottom of page