top of page

Reacties van klanten

Lars heeft een geweldige show neergezet voor meer dan 60 (!) kinderen. Die bleven allemaal geboeid! Ook de volwassenen waren te spreken over zijn kunsten. Aanrader!!

Martyn, bruiloftsfeestje

Wat hebben we genoten van de goochelkunsten van Lars! Kids en ouders waren onder de indruk en allemaal super enthousiast. De kids kregen een workshop goochelen en mochten de spulletjes mee naar huis nemen zodat ze thuis konden laten zien welke truc ze geleerd hadden. Bedankt voor dit top feestje!

Marielle, kinderfeestje

We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor jouw bijdrage aan het verjaardagsfeest van Fender en Flint. Jong en oud vond het erg vermakelijk en boeiend. We hebben veel positieve reacties ontvangen van de gasten. Je hebt het erg leuk gedaan en ook jouw persoonlijkheid draagt daar aan bij. We gaan je zeker aanraden en in gedachten houden voor een kinderpartijtje.

Bibiane, Verjaardagsfeest

Lars is actief geweest bij de viering van ons 40-jarig huwelijksfeest. Eerst voor de gehele groep aanwezigen en het tweede deel voor met name de kinderen. Het was een leuk opgezette show. De kinderen waren nog dagen bezig om hun geleerde 'kunstjes' te vertonen. Een aanrader.

Peter Sommer, 40-jarig huwelijksfeest

Alle aanwezige kinderen van 4 tot 11 waren totaal geboeid en vonden het geweldig. De trucs die ze van Lars leerden doen ze nog steeds voor. De ouders konden in de tussentijd gezellig ongestoord bijpraten, kortom, een aanrader!

Marieke, Kinderfeestje Voorburg

De kinderen hebben een erg leuke middag gehad. Een heel geslaagd kinderfeestje, waarbij Lars leuk inspeelde op de reacties van de kinderen en hun leuke trucs geleerd heeft. Ook het jongleren was een genot om te zien.

Arjan, Kinderpartijtje

Lars was tafelgoochelaar tijdens een openingsfeest van speeltuin Floragaarde in HaarlemZW. Als organisatie waren wij erg tevreden met Lars maar de kinderen en hun ouders al helemaal. Lars goochelde buiten tussen de spelende kinderen. Continue omgeven met kinderen die met plezier naar zijn fascinerende goocheltrucs keken en deelnamen.

Monique van der Vlist, Speeltuin Floragaarde

Goochelaar Lars vermaakte ons tijdens het eten en verrast ons telkens weer met zijn trucjes... hoe doet ie dat toch... gelukkig voor Koen geeft hij wat van zijn geheimen prijs! Die zijn de komende dagen nog veelvuldig uitgeprobeerd op zijn klasgenootjes.

Fleur, Stichting Opkikker

Elk jaar organiseren wij vanuit ons studentendispuut een driedaags zeilkamp voor kansarme kinderen uit de Bijlmer. Lars heeft hier op een regenachtige middag een zeer mooie show neergezet. De kinderen 13-15 jaar vonden het fantastisch en trapten in elke goocheltruc. Daarnaast speelt Lars erg leuk in op de reacties van de kinderen. Voor deze leeftijdscategorie is Lars zeker een aanrader.

Floris Meijer, Zeilkamp

Dinsdag het idee opgevat om iets extra's te doen en bij Lars terecht gekomen. Prima meedenkend en zaterdag's was Lars al volop actief met tafelgoochelen. De kinderen en ouders hebben genoten. Het ongeloof bij kinderen maar ook de ouders :-) was bij allen van het gezicht af te lezen. Lars heeft in ieder geval getoond dat niet alleen kinderen te vermaken zijn. I'am happy (•‿•) ▶ ღ ¸¸.•*¨*• ♪♫ ♫♥♪❤ Johan.

Johan, Atletiek Wedstrijd pupillencompetitie

Reactie plaatsen

Naam

Type evenement

Reactie van klant

Referenties

bottom of page